Er komt een baby bij

Prijs € 13,95

Uitverkocht

John Burningham

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

John Burningham en zijn vrouw Helen Oxenbury bundelden hun krachten. Het resultaat is een heel bijzonder prentenboek. Aan het begin van het verhaal vertelt een moeder haar zoontje het grote nieuws: ‘Er komt een baby bij…’ Wat volgt, is een prachtige dialoog, die zich door de negen maanden én de seizoenen heen slingert. Een dialoog vol treffende kinderlogica (‘Mama, kun je niet tegen de baby zeggen dat hij weg moet? We hebben hem toch niet nodig?’) en filosofische mamamijmeringen. Een dialoog die aanstaande broertjes, zusjes en hun ouders zal aanzetten tot hun eigen gesprekken over deze grote gebeurtenis in een kinderleven. John Burningham was tweemaal winnaar van de Kate Greenaway Medal, auteur en illustrator van meer dan 70 boeken, waaronder De jongen die altijd te laat kwam; daarvoor ontving hij een Zilveren Griffel. Helen Oxenbury won ook tweemaal de Kate Greenaway Medal en is bekend van vele prachtige prentenboeken, zoals Wij gaan op berenjacht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Burningham
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

John Burningham en zijn vrouw Helen Oxenbury bundelden hun krachten. Het resultaat is een heel bijzonder prentenboek.

Aan het begin van het verhaal vertelt een moeder haar zoontje het grote nieuws: ‘Er komt een baby bij…’ Wat volgt, is een prachtige dialoog, die zich door de negen maanden én de seizoenen heen slingert. Een dialoog vol treffende kinderlogica (‘Mama, kun je niet tegen de baby zeggen dat hij weg moet? We hebben hem toch niet nodig?’) en filosofische mamamijmeringen. Een dialoog die aanstaande broertjes, zusjes en hun ouders zal aanzetten tot hun eigen gesprekken over deze grote gebeurtenis in een kinderleven.

John Burningham was tweemaal winnaar van de Kate Greenaway Medal, auteur en illustrator van meer dan 70 boeken, waaronder De jongen die altijd te laat kwam; daarvoor ontving hij een Zilveren Griffel.
Helen Oxenbury won ook tweemaal de Kate Greenaway Medal en is bekend van vele prachtige prentenboeken, zoals Wij gaan op berenjacht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Burningham
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken