Evi, Nick en ik (e-Book)

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anna Woltz

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeens vriendinnen worden. Ik begreep er niks van, want dat eigenwijze kind maakt alleen maar ruzie. Daarna gebeurde alles tegelijk: ik ontvoerde een bruine kip, zaagde heel veel bomen om en ontdekte dat ik verliefd was. Toen gebeurde er een vreselijk ongeluk. Gek. Kan de raarste vakantie vanje leven ook de allerbeste zijn?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Woltz
Uitgever
Querido
ISBN
9789045119540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1563720 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeens vriendinnen worden. Ik begreep er niks van, want dat eigenwijze kind maakt alleen maar ruzie. Daarna gebeurde alles tegelijk: ik ontvoerde een bruine kip, zaagde heel veel bomen om en ontdekte dat ik verliefd was. Toen gebeurde er een vreselijk ongeluk.

Gek. Kan de raarste vakantie vanje leven ook de allerbeste zijn?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Woltz
Uitgever
Querido
ISBN
9789045119540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1563720 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken