Flamenco - Marca España

libro + MP3 + vídeo

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marca España is een collectie boekjes op niveau A2 en B1 over de hedendaagse cultuur en samenleving in Spanje. Elke pagina bevat extra informatie over de achtergrond en een woordenlijst, waardoor de boekjes uitermate geschikt zijn voor zelfstudie. Ook bevat het boekje een woordenlijst in het Spaans, Engels, Duits en Frans, een MP3- en videobestand en extra opdrachten.Flamenco is een inwijding in de wereld van de Flamenco, vanaf de oorsprong tot aan de actuele beleving. Het boekje biedt aanwijzingen om de complexiteit van deze kunst te begrijpen en de verschillende stijlen, artiesten en werken te leren kennen. (Niveau A2)

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Talenland B.V.
ISBN
9788484437291
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Spaanstalig

Beschrijving

Marca España is een collectie boekjes op niveau A2 en B1 over de hedendaagse cultuur en samenleving in Spanje. Elke pagina bevat extra informatie over de achtergrond en een woordenlijst, waardoor de boekjes uitermate geschikt zijn voor zelfstudie. Ook bevat het boekje een woordenlijst in het Spaans, Engels, Duits en Frans, een MP3- en videobestand en extra opdrachten.

Flamenco is een inwijding in de wereld van de Flamenco, vanaf de oorsprong tot aan de actuele beleving. Het boekje biedt aanwijzingen om de complexiteit van deze kunst te begrijpen en de verschillende stijlen, artiesten en werken te leren kennen. (Niveau A2)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Talenland B.V.
ISBN
9788484437291
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Spaanstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken