Ga je mee?

Prijs € 14,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Charlotte Dematons

Hardback | Januari 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik moet appels kopen voor mijn moeder. Ga je met me mee? Ik moet alleen wel langs een gevaarlijke draak, in een bootje over een diepe zee en voorbij een stel piraten en rovers... Maar als jij me een handje helpt, lukt het wel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charlotte Dematons
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056372880
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ik moet appels kopen voor mijn moeder. Ga je met me mee? Ik moet alleen wel langs een gevaarlijke draak, in een bootje over een diepe zee en voorbij een stel piraten en rovers... Maar als jij me een handje helpt, lukt het wel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charlotte Dematons
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056372880
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken