Geheime liefde

Prijs € 13,95

Uitverkocht

M.C.P. van Velzen

Paperback | Juli 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Pedofielen zijn enge mannen die zich achter struiken verbergen om naar kinderen te kijken. Als er niemand in de buurt is, slaan ze toe. Een gevaarlijke gedachte, die meer niet, dan wel klopt. In haar boek geheime liefde laat Maria C.P. van Velzen op invoelende en indringende wijze zien, dat er veel vaker sprake is van de vertrouwde oom, de leuke buurman of de aardige sportleraar. Een onzeker dertienjarig meisje wordt het slachtoffer van haar sympathieke voetbaltrainer. Op een geraffineerde wijze palmt hij haar in, waardoor ze dingen gaat doen waar ze nog niet aan toe is. Als de man door de mand valt blijft ze ontredderd en beschadigd achter. Het kost veel tijd, liefde en aandacht om haar zelfvertrouwen en kracht om verder te leven terug te vinden. Prachtig boek over een teer thema.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.C.P. van Velzen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Beschrijving

Pedofielen zijn enge mannen die zich achter struiken verbergen om naar kinderen te kijken. Als er niemand in de buurt is, slaan ze toe. Een gevaarlijke gedachte, die meer niet, dan wel klopt.

In haar boek geheime liefde laat Maria C.P. van Velzen op invoelende en indringende wijze zien, dat er veel vaker sprake is van de vertrouwde oom, de leuke buurman of de aardige sportleraar.
Een onzeker dertienjarig meisje wordt het slachtoffer van haar sympathieke voetbaltrainer. Op een geraffineerde wijze palmt hij haar in, waardoor ze dingen gaat doen waar ze nog niet aan toe is. Als de man door de mand valt blijft ze ontredderd en beschadigd achter. Het kost veel tijd, liefde en aandacht om haar zelfvertrouwen en kracht om verder te leven terug te vinden. Prachtig boek over een teer thema.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.C.P. van Velzen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken