Geknakt Roosje

een waar gebeurd verhaal

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Danni Leona

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Danni Leona werd geboren in België, maar woont al sinds jaren in Amsterdam. Ze kende een tumultueuze jeugd, werd verwaarloosd door haar ouders, kwam in kindertehuizen terecht en studeerde af aan de universiteit van het leven. Over dat verleden gaat Geknakt Roosje, haar eerste boek. Momenteel bouwt ze aan een carrière als muzikante.Geknakt Roosje is het levensverhaal van een meisje op weg naar volwassenheid. De omstandigheden maken dat ze verre van een aangename jeugd kan genieten. Waar ze ook gaat, niemand lijkt echt tijd voor haar te hebben. Er is haar maar weinig rust gegund en onderwegwordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. En toch: het is haar overkomen, het is niet wie zij is.Dit relaas is een poging om te sensibiliseren. De auteur wil volwassenen erop attent maken wat er kan gebeuren met kinderen die verwaarloosd en mishandeld worden, maar ook jongeren én ouderen in soortgelijke situaties er op wijzen: "Je hoéft dit niet allemaal te laten gebeuren. Neem je leven in eigen handen en kom op voor jezelf."Geknakt Roosje is een boek over kracht, moed en omgaan met je lot. Het is nooit te laat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danni Leona
Uitgever
Danni Leona
ISBN
9789491220784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Danni Leona werd geboren in België, maar woont al sinds jaren in Amsterdam. Ze kende een tumultueuze jeugd, werd verwaarloosd door haar ouders, kwam in kindertehuizen terecht en studeerde af aan de universiteit van het leven. Over dat verleden gaat Geknakt Roosje, haar eerste boek. Momenteel bouwt ze aan een carrière als muzikante.

Geknakt Roosje is het levensverhaal van een meisje op weg naar volwassenheid. De omstandigheden maken dat ze verre van een aangename jeugd kan genieten. Waar ze ook gaat, niemand lijkt echt tijd voor haar te hebben. Er is haar maar weinig rust gegund en onderweg
wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. En toch: het is haar overkomen, het is niet wie zij is.
Dit relaas is een poging om te sensibiliseren. De auteur wil volwassenen erop attent maken wat er kan gebeuren met kinderen die verwaarloosd en mishandeld worden, maar ook jongeren én ouderen in soortgelijke situaties er op wijzen: "Je hoéft dit niet allemaal te laten gebeuren. Neem je leven in eigen handen en kom op voor jezelf."
Geknakt Roosje is een boek over kracht, moed en omgaan met je lot. Het is nooit te laat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danni Leona
Uitgever
Danni Leona
ISBN
9789491220784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken