Girl Heart Boy 4 - Liefdeslessen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ali Cronin

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ali Cronin Girl heart Boy LiefdeslessenEchte liefde, echte levens, echte seks 'Wie wordt er nou verliefd op mij?' Donna weet het zeker: dat gaat niet gebeuren. Ze is veel te bijdehand om verliefd op te worden, en zelf is ze ook niet zomaar onder de indruk van de eerste de beste. Dus wanneer een knappe student voor haar valt, krijgt ze het benauwd. Kan ze haar angsten overwinnen en de liefde toelaten? Ali Cronin is een Engelse schrijfster van Young Adult-verhalen. Ze werkte voor bladen als Bliss, Sugar en J17 en was producer van de BBC-website voor tieners. Girl heart Boy is een nieuwe serie over een hechte vriendengroep van vier meisjes en drie jongens die dit jaar allemaal achttien worden. Lees ook de andere delen Zomerliefde, Gezocht: lief meisje en Mijn valentijn

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ali Cronin
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808192
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
851976 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Beschrijving

Ali Cronin
Girl heart Boy
Liefdeslessen

Echte liefde, echte levens, echte seks

'Wie wordt er nou verliefd op mij?' Donna weet het zeker: dat gaat niet gebeuren. Ze is veel te bijdehand om verliefd op te worden, en zelf is ze ook niet zomaar onder de indruk van de eerste de beste. Dus wanneer een knappe student voor haar valt, krijgt ze het benauwd. Kan ze haar angsten overwinnen en de liefde toelaten?

Ali Cronin is een Engelse schrijfster van Young Adult-verhalen. Ze werkte voor bladen als Bliss, Sugar en J17 en was producer van de BBC-website voor tieners.

Girl heart Boy is een nieuwe serie over een hechte vriendengroep van vier meisjes en drie jongens die dit jaar allemaal achttien worden.

Lees ook de andere delen Zomerliefde, Gezocht: lief meisje en Mijn valentijn

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ali Cronin
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808192
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
851976 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken