Girls only Loulou in love

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Leen Vandereycken

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twaalf maanden lang leef je mee met Loulou Roosenbroeck. Loulou is de dochter van een bekende tv-figuur en een mode-journaliste en ze is een echte fashionista in wording. Samen met haar twee beste vriendinnen schippert ze tussen puber en vrouw-zijn, tussen sneakers en pumps. Twaalf maanden lang gevuld met grote dromen en kleine verlangens die elke tiener koestert. Loulou en haar vriendinnen volgen in oktober bijvoorbeeld een ramadandieet, proberen maandenlang MTwaalf maanden lang leef je mee met Loulou Roosenbroeck. Loulou is een echte fashonista met springkrullen én de tienerdochter van een bekende tv-persoonlijkheid en een modejournaliste. Samen met haar twee beste vriendinnen schippert ze tussen puber en vrouw-zijn of anders gezegd tussen sneakers en pumps. Twaalf maanden lang gevuld met de grote dromen en kleine verlangens van Loulou en haar vriendinnen. Zo kijken ze bijvoorbeeld uit naar het prachtige galabal in Hollywoodstijl dat in april plaatsvindt, proberen ze gedurende enkele maanden Mister X (zelfs via MySpace) te strikken als date voor Loulou, beleven ze samen in oktober een ramadandieet, probeert Loulou op haar eigen manier kerstcadeautjes te versieren, ontdekken ze dat Max liever jongens ziet dan meisjes en delen ze het hele jaar door hun avonturen, verliefdheden, modegrillen én vooral frambozen met vanillepudding. Een wervelend en soms dolkomisch verhaal waar meiden van zullen smullen. Vanaf de eerste bladzijde worden ze meegetrokken in het dolle leven van Loulou. Een heuse pageturner waarin een jaar voorbijvliegt boordevol grappige en bruisende belevenissen. ister X te stricken ( zelfs via MySpave), kijken uit naar het schoolfeest in ware Hollywoodstijl in april en delen het hele jaar hun knotsgekke avonturen, modegrillen, verliefdheden én vooral frambozen met vanillepudding. Een wervelend en dolkomisch verhaal om van te smullen. Dese Pageturner trekt je vanaf de eerste bladzijde mee in het dolle leven van Loulou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leen Vandereycken
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807554
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Twaalf maanden lang leef je mee met Loulou Roosenbroeck. Loulou is de dochter van een bekende tv-figuur en een mode-journaliste en ze is een echte fashionista in wording. Samen met haar twee beste vriendinnen schippert ze tussen puber en vrouw-zijn, tussen sneakers en pumps. Twaalf maanden lang gevuld met grote dromen en kleine verlangens die elke tiener koestert. Loulou en haar vriendinnen volgen in oktober bijvoorbeeld een ramadandieet, proberen maandenlang MTwaalf maanden lang leef je mee met Loulou Roosenbroeck. Loulou is een echte fashonista met springkrullen én de tienerdochter van een bekende tv-persoonlijkheid en een modejournaliste. Samen met haar twee beste vriendinnen schippert ze tussen puber en vrouw-zijn of anders gezegd tussen sneakers en pumps.
Twaalf maanden lang gevuld met de grote dromen en kleine verlangens van Loulou en haar vriendinnen. Zo kijken ze bijvoorbeeld uit naar het prachtige galabal in Hollywoodstijl dat in april plaatsvindt, proberen ze gedurende enkele maanden Mister X (zelfs via MySpace) te strikken als date voor Loulou, beleven ze samen in oktober een ramadandieet, probeert Loulou op haar eigen manier kerstcadeautjes te versieren, ontdekken ze dat Max liever jongens ziet dan meisjes en delen ze het hele jaar door hun avonturen, verliefdheden, modegrillen én vooral frambozen met vanillepudding.

Een wervelend en soms dolkomisch verhaal waar meiden van zullen smullen. Vanaf de eerste bladzijde worden ze meegetrokken in het dolle leven van Loulou. Een heuse pageturner waarin een jaar voorbijvliegt boordevol grappige en bruisende belevenissen.

ister X te stricken ( zelfs via MySpave), kijken uit naar het schoolfeest in ware Hollywoodstijl in april en delen het hele jaar hun knotsgekke avonturen, modegrillen, verliefdheden én vooral frambozen met vanillepudding.
Een wervelend en dolkomisch verhaal om van te smullen. Dese Pageturner trekt je vanaf de eerste bladzijde mee in het dolle leven van Loulou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leen Vandereycken
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807554
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken