Haan, Kip en Hoen

een koffer vol leesplezier

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Rian Visser

Hardback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door de drie verschillende leesniveaus is dit koffertje de ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven. Op een dag vinden Kip en Haan een vreemde vogel op het strand. Het is Hoen. Hoen komt van ver en is van uitputting op het strand in elkaar gezakt. Kip ontfermt zich over Hoen, maar Haan vindt het maar een vreemde vogel. En dom ook, want Hoen begrijpt niets van wat Haan zegt. Als Hoen eenmaal beter is blijkt hij verre van dom. Hij kan sommige dingen zelfs zó goed dat Haan jaloers wordt op de vreemdeling en een hek zet tussen het hok van Hoen en dat van hem en Kip. Toch moet Haan langzamerhand erkennen dat Hoen en hij best op elkaar lijken en als Hoen op een dag weer naar het zuiden vliegt, mist Haan zijn vriend. Gelukkig is het afscheid niet voor altijd, want de volgende lente komt Hoen weer terug.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025747855
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Door de drie verschillende leesniveaus is dit koffertje de ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven.
Op een dag vinden Kip en Haan een vreemde vogel op het strand. Het is Hoen. Hoen komt van ver en is van uitputting op het strand in elkaar gezakt. Kip ontfermt zich over Hoen, maar Haan vindt het maar een vreemde vogel. En dom ook, want Hoen begrijpt niets van wat Haan zegt. Als Hoen eenmaal beter is blijkt hij verre van dom. Hij kan sommige dingen zelfs zó goed dat Haan jaloers wordt op de vreemdeling en een hek zet tussen het hok van Hoen en dat van hem en Kip. Toch moet Haan langzamerhand erkennen dat Hoen en hij best op elkaar lijken en als Hoen op een dag weer naar het zuiden vliegt, mist Haan zijn vriend. Gelukkig is het afscheid niet voor altijd, want de volgende lente komt Hoen weer terug.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025747855
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken