Hallo Paleo

het oergezonde kookboek

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Willeke Linneman

Hardback | Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Maak kennis met Leo. Hij staat symbool voor onze verre voorouder die leefde in het Paleolithicum (het oude stenen tijdperk). Leo at wat hij in de natuur kon vinden: mager vlees, vis, schaaldieren, groente, fruit, eieren, noten en zaden. Dit voedsel zorgde er voor dat hij gezond en fit was.Genetisch lijken wij nog veel op onze voorouders. We hebben dan ook lange tijd op deze manier gegeten. Pas sinds de opkomst van de industriële revolutie zijn we steeds meer sterk bewerkte voeding gaan eten. Veel van onze dagelijkse producten zitten vol met suikers en e-nummers. Sindsdien zien we een stijging van moderne welvaartsziekten zoals obesitas, allergieën en bepaalde vormen van kanker. Kunnen we deze ziekten bestrijden of voorkomen door weer net als onze voorouders te gaan eten? Dit boek helpt je daarmee op weg met praktische informatie en (h)eerlijke recepten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willeke Linneman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033191
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Maak kennis met Leo. Hij staat symbool voor onze verre voorouder die leefde in het Paleolithicum (het oude stenen tijdperk). Leo at wat hij in de natuur kon vinden: mager vlees, vis, schaaldieren, groente, fruit, eieren, noten en zaden. Dit voedsel zorgde er voor dat hij gezond en fit was.

Genetisch lijken wij nog veel op onze voorouders. We hebben dan ook lange tijd op deze manier gegeten. Pas sinds de opkomst van de industriële revolutie zijn we steeds meer sterk bewerkte voeding gaan eten. Veel van onze dagelijkse producten zitten vol met suikers en e-nummers. Sindsdien zien we een stijging van moderne welvaartsziekten zoals obesitas, allergieën en bepaalde vormen van kanker. Kunnen we deze ziekten bestrijden of voorkomen door weer net als onze voorouders te gaan eten? Dit boek helpt je daarmee op weg met praktische informatie en (h)eerlijke recepten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willeke Linneman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033191
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken