Hallo wereld!

12 kinderen uit diverse delen van de wereld vertellen over hun leven van elke dag

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Rose Mary De Boer

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Journaliste Rose Mary de Boer reisde naar twaalf landen. Daar ontmoette ze kinderen en praatte met hen over hun wereld en hun leven van elke dag. Deze unieke inkijk in het leven van deze kinderen is een boeiend verhaal en geeft veel inzichten in onze multiculturele wereld van vandaag.De landen die in dit boek aan bod komen, zijn Tibet, Bali, de Cookeilanden, China, Marokko, Jamaica, Cuba, Kenia, Nederland, India, IJsland en Curaçao.Kinderen zijn altijd geboeid door andere kinderen!In dit mooie, leerrijke (kijk)boek kunnen kinderen (en grote mensen) op een boeiende manier kennismaken met andere culturen. Met foto's en illustraties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rose Mary De Boer
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044820867
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Journaliste Rose Mary de Boer reisde naar twaalf landen. Daar ontmoette ze kinderen en praatte met hen over hun wereld en hun leven van elke dag. Deze unieke inkijk in het leven van deze kinderen is een boeiend verhaal en geeft veel inzichten in onze multiculturele wereld van vandaag.
De landen die in dit boek aan bod komen, zijn Tibet, Bali, de Cookeilanden, China, Marokko, Jamaica, Cuba, Kenia, Nederland, India, IJsland en Curaçao.

Kinderen zijn altijd geboeid door andere kinderen!

In dit mooie, leerrijke (kijk)boek kunnen kinderen (en grote mensen) op een boeiende manier kennismaken met andere culturen. Met foto's en illustraties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rose Mary De Boer
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044820867
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken