Halt in gevaar

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Halt, Arnaut en Will zijn Tennyson, de leider van de Buitenstaanders, en zijn volgelingen op het spoor. Tennyson probeert te ontsnappen aan gerechtelijke vervolging voor zijn misdaden in Clonmel en Halt is vastbesloten hem tegen te houden voordat hij de grens van Araluen oversteekt. Will weet een van de huurmoordenaars uit te schakelen, maar er zijn er nog twee over en Halt is in levensgevaar. Hoe handig Will en Halt ook zijn met pijl en boog, het lijkt in dit duel met de wrede huurmoordenaars niet voldoende. Heeft voor Wills mentor het laatste uur werkelijk geslagen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025752828
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Halt, Arnaut en Will zijn Tennyson, de leider van de Buitenstaanders, en zijn volgelingen op het spoor. Tennyson probeert te ontsnappen aan gerechtelijke vervolging voor zijn misdaden in Clonmel en Halt is vastbesloten hem tegen te houden voordat hij de grens van Araluen oversteekt.
Will weet een van de huurmoordenaars uit te schakelen, maar er zijn er nog twee over en Halt is in levensgevaar. Hoe handig Will en Halt ook zijn met pijl en boog, het lijkt in dit duel met de wrede huurmoordenaars niet voldoende. Heeft voor Wills mentor het laatste uur werkelijk geslagen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025752828
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken