Heks Deeprie

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Patricia David

Hardback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heks Deeprie is een vreselijke bemoeial en betweter. Heks Miezamplie geeft haar een hondje, in de hoop dat ze de andere heksen dan meer met rust zal laten. Deeprie schiet eerst niet goed op met Pineute. Elke keer als het dier een plas in huis wil doen, bevriest Deeprie haar en zet ze haar neer bij een boom. Als ze Pineute laat praten, schieten de twee beter op. Heks Teekla wil dat Deeprie met Pineute naar de hondenschool in mensenland gaat. Maar na de tweede les wordt de pratende Pineute ontvoerd. Vinden de heksen haar terug?Een tweede humoristisch leesboek over vier heksen dat je in één ruk uitleest. Over hoe uitpraten beter werkt dan straffen. Met pittige illustraties vol verrassende details.In dezelfde reeks: Heks Miezamplie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patricia David
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388407
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Heks Deeprie is een vreselijke bemoeial en betweter. Heks Miezamplie geeft haar een hondje, in de hoop dat ze de andere heksen dan meer met rust zal laten. Deeprie schiet eerst niet goed op met Pineute. Elke keer als het dier een plas in huis wil doen, bevriest Deeprie haar en zet ze haar neer bij een boom. Als ze Pineute laat praten, schieten de twee beter op. Heks Teekla wil dat Deeprie met Pineute naar de hondenschool in mensenland gaat. Maar na de tweede les wordt de pratende Pineute ontvoerd. Vinden de heksen haar terug?

Een tweede humoristisch leesboek over vier heksen dat je in één ruk uitleest. Over hoe uitpraten beter werkt dan straffen. Met pittige illustraties vol verrassende details.

In dezelfde reeks: Heks Miezamplie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patricia David
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388407
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken