Heksen in Hallumseput

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Peter Schaap

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog. De nakomelingen van de heksen moeten daardoor het eiland steeds tussen Texel en Rottumeroog verplaatsen en het bestaan geheim houden. Door toverij, het zogenaamde Web van Geheimheksigheid, zorgen ze ervoor dat vastelanders en ook bezoekers Hallumeroog snel weer vergeten.Maar dan, totaal onverwacht, neemt de gemeenteraad van het vasteland een schokkend besluit over het eiland. Hallumeroog is blijkbaar ontdekt. De Dertien moet voor het eerst in zijn bestaan de openbaarheid zoeken. Of is er iets mis in eigen kring?Wat de heksen betreft, die verschillen in niks van gewone mensen, behalve dan dat ze ... Maar dat moet je zelf maar lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Schaap
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Beschrijving

Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog.

De nakomelingen van de heksen moeten daardoor het eiland steeds tussen Texel en Rottumeroog verplaatsen en het bestaan geheim houden.

Door toverij, het zogenaamde Web van Geheimheksigheid, zorgen ze ervoor dat vastelanders en ook bezoekers Hallumeroog snel weer vergeten.

Maar dan, totaal onverwacht, neemt de gemeenteraad van het vasteland een schokkend besluit over het eiland. Hallumeroog is blijkbaar ontdekt. De Dertien moet voor het eerst in zijn bestaan de openbaarheid zoeken. Of is er iets mis in eigen kring?

Wat de heksen betreft, die verschillen in niks van gewone mensen, behalve dan dat ze ... Maar dat moet je zelf maar lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Schaap
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken