Het allerkleinste sneeuwvlokje

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Bernadette

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De grootste wens van een klein sneeuwvlokje Thema's: seizoenen, gelukkig zijn Het is winter en de sneeuwvlokken dwarrelen naar de aarde. Allemaal hebben ze een plekje voor ogen waar ze het liefst terecht willen komen. Het allerkleinste sneeuwvlokje heeft wel een heel bijzondere bestemming in gedachten: hij wil naar een warm plekje. Hij komt terecht op de vensterbank van een gezellig huis en geniet van alles wat hij om zich heen ziet. Als de eerste zonnestralen komen, wordt hij daar zo blij van dat hij langzaam begint te smelten. Een verhaal over de overgang van de winter naar de lente, met mooie, eenvoudige potloodtekeningen in zachte tinten van Bernadette.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bernadette
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051161052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

De grootste wens van een klein sneeuwvlokje

Thema's: seizoenen, gelukkig zijn

Het is winter en de sneeuwvlokken dwarrelen naar de aarde. Allemaal hebben ze een plekje voor ogen waar ze het liefst terecht willen komen. Het allerkleinste sneeuwvlokje heeft wel een heel bijzondere bestemming in gedachten: hij wil naar een warm plekje. Hij komt terecht op de vensterbank van een gezellig huis en geniet van alles wat hij om zich heen ziet. Als de eerste zonnestralen komen, wordt hij daar zo blij van dat hij langzaam begint te smelten.

Een verhaal over de overgang van de winter naar de lente, met mooie, eenvoudige potloodtekeningen in zachte tinten van Bernadette.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bernadette
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051161052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken