Het bevroren paradijs

Prijs € 21,50

Uitverkocht

Thea Stilton

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Zeven Rozen, het supergeheime onderzoekcentrum dat zich bezighoudt met de studie van de 'fantastische geografie', roept nogmaals de hulp van Thea Stilton en de Thea Sisters in.Eén van de fantastische werelden is in gevaar: Mukashi Banashi. Iemand heeft de Japanse lotussen gestolen en zonder deze bijzondere bloemen zijn de bewoners van deze wereld hun leven niet zeker. De Thea Sisters vertrekken meteen naar de legendarische plaats en ontmoeten er prachtige, mysterieuze maar ook fantastische dieren en grote, machtige tovenaars...Om het mysterie op te lossen en alle gevaren te trotseren, zullen ze het geheim van de lotusbloemen moeten ontdekken. Alleen op die manier kunnen ze de harmonie in Mukashi Banashi herstellen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085922551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Zeven Rozen, het supergeheime onderzoekcentrum dat zich bezighoudt met de studie van de 'fantastische geografie', roept nogmaals de hulp van Thea Stilton en de Thea Sisters in.
Eén van de fantastische werelden is in gevaar: Mukashi Banashi. Iemand heeft de Japanse lotussen gestolen en zonder deze bijzondere bloemen zijn de bewoners van deze wereld hun leven niet zeker. De Thea Sisters vertrekken meteen naar de legendarische plaats en ontmoeten er prachtige, mysterieuze maar ook fantastische dieren en grote, machtige tovenaars...
Om het mysterie op te lossen en alle gevaren te trotseren, zullen ze het geheim van de lotusbloemen moeten ontdekken. Alleen op die manier kunnen ze de harmonie in Mukashi Banashi herstellen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085922551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken