Het geheim van de steen in de woestijn

Prijs € 6,90

Uitverkocht

Frank Peretti

Paperback | Januari 1996 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geschrokken sprongen de soldaten weer in de houding, maar toch bleef het onrustig en in ieders ogen stond de angst te lezen. Zo nonchalant mogelijk draaide veldmaarschalk Idi Nkromo zich om en liet zijn blik over de kale vlakte gaan – en toen zag hij waar zijn leger zo geschrokken naar stond te kijken. De sabel viel uit zijn trillende hand en viel kletterend op de stenen en het zand. Bijbels archeoloog dr.Jacob Cooper vertrekt met zijn kinderen Jay en Laila naar Togwana, waar ze een opdracht te vervullen hebben: het geheim ontdekken achter de mysterieuze, drieduizend meter hoge Steen die zomaar uit het niets is verschenen. Wie heeft zo’n kolossale Steen kunnen uitgraven, uitbeitelen en vervoeren? Al snel verandert het ongemakkelijke gevoel van de Coopers in angst en afschuw als ze ontdekken dat de nieuwe regering van het land en de wrede dictator Idi Nkromo hen als een dodelijke dreiging boven het hoofd hangen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Peretti
Uitgever
Uitgeverij Novapres
ISBN
9789063180980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1996
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geschrokken sprongen de soldaten weer in de houding, maar toch bleef het onrustig en in ieders ogen stond de angst te lezen.

Zo nonchalant mogelijk draaide veldmaarschalk Idi Nkromo zich om en liet zijn blik over de kale vlakte gaan – en toen zag hij waar zijn leger zo geschrokken naar stond te kijken. De sabel viel uit zijn trillende hand en viel kletterend op de stenen en het zand.

Bijbels archeoloog dr.Jacob Cooper vertrekt met zijn kinderen Jay en Laila naar Togwana, waar ze een opdracht te vervullen hebben: het geheim ontdekken achter de mysterieuze, drieduizend meter hoge Steen die zomaar uit het niets is verschenen. Wie heeft zo’n kolossale Steen kunnen uitgraven, uitbeitelen en vervoeren? Al snel verandert het ongemakkelijke gevoel van de Coopers in angst en afschuw als ze ontdekken dat de nieuwe regering van het land en de wrede dictator Idi Nkromo hen als een dodelijke dreiging boven het hoofd hangen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Peretti
Uitgever
Uitgeverij Novapres
ISBN
9789063180980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1996
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken