Het geheim van Lina en Lotte

Prijs € 12,95

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Corine Naranji

Hardback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lotte gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Ze is niet langer de vrolijke, babbelgrage meid van altijd. Nu zwijgt ze de hele tijd en lijkt het wel alsof ze voortdurend verdrietig is of een pestbui heeft. Het is duidelijk dat er iets aan de hand is, maar niemand weet wat. Ook haar beste vriendin niet. Lina weet niet wat ze ervan moet denken. Ze kan op geen enkele manier tot Lotte doordringen, hoe graag ze dat ook wil en hoe hard ze het ook probeert. Bovendien heeft ze haar eigen zorgen. Robin is hun stiekeme afspraakjes stilaan beu en wil op een normale manier met Lina kunnen omgaan. Maar dan wil Lotte toch vertellen wat er aan de hand is. Ze geeft Lina haar dagboek, en wat daarin staat … Een boeiend en actueel verhaal over een meisje dat meegesleept wordt in een neerwaartse spiraal. Gelukkig heeft ze een vriendin die ingrijpt voor het te laat is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corine Naranji
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044808643
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Lotte gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Ze is niet langer de vrolijke, babbelgrage meid van altijd. Nu zwijgt ze de hele tijd en lijkt het wel alsof ze voortdurend verdrietig is of een pestbui heeft. Het is duidelijk dat er iets aan de hand is, maar niemand weet wat. Ook haar beste vriendin niet.
Lina weet niet wat ze ervan moet denken. Ze kan op geen enkele manier tot Lotte doordringen, hoe graag ze dat ook wil en hoe hard ze het ook probeert. Bovendien heeft ze haar eigen zorgen. Robin is hun stiekeme afspraakjes stilaan beu en wil op een normale manier met Lina kunnen omgaan.
Maar dan wil Lotte toch vertellen wat er aan de hand is. Ze geeft Lina haar dagboek, en wat daarin staat …

Een boeiend en actueel verhaal over een meisje dat meegesleept wordt in een neerwaartse spiraal. Gelukkig heeft ze een vriendin die ingrijpt voor het te laat is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corine Naranji
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044808643
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken