Het gelaarsde varkentje en andere dierenverhalen

en andere dierenverhalen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Nadja van Sever

Hardback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat verhalen over dieren. Er zijn zeven verhaaltjes, eentje voor elke dag van de week, om zelf te lezen of te laten voorlezen.Een varken dat niet buiten wil, een kikker die op zoek gaat naar de vijver waar hij geboren is, een meisje dat zo graag een paard wil, maar in de plaats daarvan een koe met speciale gaven vindt ...De verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten. De schrijver maakte er een spannende, grappige of pakkende vertelling van. Geniet mee van het ontroerende verhaal over de familie Vos, lach mee met de streken van een kat die door haar baasje te streng opgevoed wordt, laat je meevoeren met de avonturen van een ree en een gans of ga in volle spanning op je stoel zitten om te weten te komen wat er gebeurt met het schaap Owen, dat niet geschoren wil worden.Deze verhalen bezorgen je een week vol dierenplezier!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nadja van Sever
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821581
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek bevat verhalen over dieren. Er zijn zeven verhaaltjes, eentje voor elke dag van de week, om zelf te lezen of te laten voorlezen.

Een varken dat niet buiten wil, een kikker die op zoek gaat naar de vijver waar hij geboren is, een meisje dat zo graag een paard wil, maar in de plaats daarvan een koe met speciale gaven vindt ...

De verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten. De schrijver maakte er een spannende, grappige of pakkende vertelling van. Geniet mee van het ontroerende verhaal over de familie Vos, lach mee met de streken van een kat die door haar baasje te streng opgevoed wordt, laat je meevoeren met de avonturen van een ree en een gans of ga in volle spanning op je stoel zitten om te weten te komen wat er gebeurt met het schaap Owen, dat niet geschoren wil worden.
Deze verhalen bezorgen je een week vol dierenplezier!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nadja van Sever
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821581
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken