Het genootschap van de nacht (e-Book)

Prijs € 6,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Christi Daugherty

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Allie Sheridans wereld stort in. Ze haat school, haar broer is weggelopen van huis en ze is net gearresteerd. Alweer. Deze keer hebben haar ouders er genoeg van. Ze sturen haar naar Cimmeria Academy, een kostschool voor probleemjongeren. Cimmeria houdt er nogal strikte regels op na. Telefoons, televisie, computers en internet zijn ten strengste verboden. En er is een geheime nachtschool die zijn activiteiten zorgvuldig verborgen houdt voor het oog van onwetende studenten. Allie maakt snel vrienden. De knappe Sylvain en de ruwe diamant Carter strijden om haar liefde. Wanneer Allie op een nacht wordt aangevallen, volgt een reeks vreemde voorvallen. Een meisje komt gruwelijk aan haar eind. Langzaamaan wordt duidelijk dat Allie op een gevaarlijke plek is. Kan ze nog wel iemand vertrouwen? Wat gebeurt er allemaal in op de geheimzinnige Cimmeria Academy?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christi Daugherty
Uitgever
Moon
ISBN
9789048814572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2012
Bestandsgrootte
961081 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Beschrijving

Allie Sheridans wereld stort in. Ze haat school, haar broer is weggelopen van huis en ze is net gearresteerd. Alweer.
Deze keer hebben haar ouders er genoeg van. Ze sturen haar naar Cimmeria Academy, een kostschool voor probleemjongeren. Cimmeria houdt er nogal strikte regels op na. Telefoons, televisie, computers en internet zijn ten strengste verboden. En er is een geheime nachtschool die zijn activiteiten zorgvuldig verborgen houdt voor het oog van onwetende studenten.
Allie maakt snel vrienden. De knappe Sylvain en de ruwe diamant Carter strijden om haar liefde. Wanneer Allie op een nacht wordt aangevallen, volgt een reeks vreemde voorvallen. Een meisje komt gruwelijk aan haar eind. Langzaamaan wordt duidelijk dat Allie op een gevaarlijke plek is. Kan ze nog wel iemand vertrouwen? Wat gebeurt er allemaal in op de geheimzinnige Cimmeria Academy?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christi Daugherty
Uitgever
Moon
ISBN
9789048814572
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2012
Bestandsgrootte
961081 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken