Het grote boek van woorden en plaatjes

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ole Könnecke

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het grote boek van woorden en plaatjesDe wereld volgens Ole Könnecke, maker van prachtige prentenboeken als ‘Anton kan toveren’, hét Prentenboek van het Jaar 2009.Dit boek is bestemd voor jongere kinderen, vanaf anderhalf jaar, die de wereld om zich heen beginnen te ontdekken: hun eigen huis met de verschillende kamers en de dingen daarin, de tuin, de buitenwereld met huizen, auto’s en vliegtuigen, de natuur, de speeltuin en nog veel meer.Het grote boek van woorden en plaatjes is beslist níét het zoveelste aanwijsboek.Ole Könnecke weet verbindingen te leggen tussen al die dingen die hij zo liefdevol illustreert, waardoor talloze miniverhaaltjes ontstaan en je leert begrijpen wat je bijvoorbeeld met een hamer, spijkers en wat planken kunt doen, en wat er met de groenten in de keuken gebeurt. Want wie goed kijkt in dit boek, ontdekt overal een verhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ole Könnecke
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025749392
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
22

Beschrijving

Het grote boek van woorden en plaatjes

De wereld volgens Ole Könnecke, maker van prachtige prentenboeken als ‘Anton kan toveren’, hét Prentenboek van het Jaar 2009.
Dit boek is bestemd voor jongere kinderen, vanaf anderhalf jaar, die de wereld om zich heen beginnen te ontdekken: hun eigen huis met de verschillende kamers en de dingen daarin, de tuin, de buitenwereld met huizen, auto’s en vliegtuigen, de natuur, de speeltuin en nog veel meer.

Het grote boek van woorden en plaatjes is beslist níét het zoveelste aanwijsboek.
Ole Könnecke weet verbindingen te leggen tussen al die dingen die hij zo liefdevol illustreert, waardoor talloze miniverhaaltjes ontstaan en je leert begrijpen wat je bijvoorbeeld met een hamer, spijkers en wat planken kunt doen, en wat er met de groenten in de keuken gebeurt. Want wie goed kijkt in dit boek, ontdekt overal een verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ole Könnecke
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025749392
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
22

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken