Het grote voorleesboek voor rond de zes

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mond, je moet je zwemdiploma halen en leren klokkijken en je wilt natuurlijk rondsjezen op je eerste grote fiets. Op school leer je steeds beter lezen en schrijven, misschien ken je zelfs al een paar woorden in een andere taal. En dan hebben we het nog niet eens over schoolreisjes en logeerfeestjes en...Speciaal voor alle zesjarigen zit dit boek boordevol nieuwe en klassieke verhalen, versjes en tekeningen van veel bekende schrijvers en tekenaars.Alles zit erin: van herkenbare alledaagse gebeurtenissen tot dierenverhalen en sprookjes. Luister ademloos naar de belevenissen van Pippi Langkous, Vos & Haas, Knofje, Krik de eekhoorn, Ties & Trijntje, Beer & Bever en vele anderen. Want zij vinden het leven net zo druk en spannend als jij!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673516
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mond, je moet je zwemdiploma halen en leren klokkijken en je wilt natuurlijk rondsjezen op je eerste grote fiets. Op school leer je steeds beter lezen en schrijven, misschien ken je zelfs al een paar woorden in een andere taal. En dan hebben we het nog niet eens over schoolreisjes en logeerfeestjes en...

Speciaal voor alle zesjarigen zit dit boek boordevol nieuwe en klassieke verhalen, versjes en tekeningen van veel bekende schrijvers en tekenaars.
Alles zit erin: van herkenbare alledaagse gebeurtenissen tot dierenverhalen en sprookjes. Luister ademloos naar de belevenissen van Pippi Langkous, Vos & Haas, Knofje, Krik de eekhoorn, Ties & Trijntje, Beer & Bever en vele anderen. Want zij vinden het leven net zo druk en spannend als jij!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673516
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken