Het laatste offer mp

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Simone van der Vlugt

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. Op haar zoektocht naar Jef belandt Birgit in een reeks verwikkelingen waarin ze beiden hun leven niet meer zeker zijn.De zoektocht leidt onder andere naar de Ark des Verbonds, die al eeuwenlang net zo tot de verbeelding spreekt als de Heilige Graal. Wat is die Ark precies? Wat was zijn functie? Waar is hij gebleven?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simone van der Vlugt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041420787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. Op haar zoektocht naar Jef belandt Birgit in een reeks verwikkelingen waarin ze beiden hun leven niet meer zeker zijn.
De zoektocht leidt onder andere naar de Ark des Verbonds, die al eeuwenlang net zo tot de verbeelding spreekt als de Heilige Graal. Wat is die Ark precies? Wat was zijn functie? Waar is hij gebleven?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simone van der Vlugt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041420787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken