Het lentemeisje

sprookjes voor kinderen van 8 tot 88

Prijs € 24,63

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Andries Boneschansker

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Boneschansker en RETTE creëren in Het Lentemeisje een sprookjeswereld waarin ook helden feilbaar blijken. In vier prachtige (voorlees)verhalen behandelen ze in woord en tekening het bedrog van de Wandelaar, de angst van de Pannenkoekenbakster, het verdriet van de Toevallige Reus en zijn vriend de Grote Elf, de eenzaamheid van de Gezant en de Grommeloeris, de liefde van de Kroelhond en de redding van het Lentemeisje en daarmee van de seizoenen. De balans van goed en kwaad, van zomer, herfst, winter en lente bepalen de sfeer van de vier verhalen, die voor iedere lezer en kijker spanning en genoegen zal opleveren. De bijzondere tekeningen van RETTE completeren de snel en gemakkelijk te lezen sprookjes.En zoals het bij sprookjes hoort, uiteindelijk leven ze allemaal nog lang en gelukkig en gaan alle hoofdpersonen uit de sprookjes hun eigen weg. Boneschansker is schrijver/trainer/coach in Dordrecht en werkt in al zijn activiteiten nauw samen met de Tilburgse singer/songwriter/illustratrice RETTE.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andries Boneschansker
Uitgever
Boekhandel Vos & Van der Leer
ISBN
9789461936738
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

Boneschansker en RETTE creëren in Het Lentemeisje een sprookjeswereld waarin ook helden feilbaar blijken. In vier prachtige (voorlees)verhalen behandelen ze in woord en tekening het bedrog van de Wandelaar, de angst van de Pannenkoekenbakster, het verdriet van de Toevallige Reus en zijn vriend de Grote Elf, de eenzaamheid van de Gezant en de Grommeloeris, de liefde van de Kroelhond en de redding van het Lentemeisje en daarmee van de seizoenen.
De balans van goed en kwaad, van zomer, herfst, winter en lente bepalen de sfeer van de vier verhalen, die voor iedere lezer en kijker spanning en genoegen zal opleveren.

De bijzondere tekeningen van RETTE completeren de snel en gemakkelijk te lezen sprookjes.

En zoals het bij sprookjes hoort, uiteindelijk leven ze allemaal nog lang en gelukkig en gaan alle hoofdpersonen uit de sprookjes hun eigen weg.

Boneschansker is schrijver/trainer/coach in Dordrecht en werkt in al zijn activiteiten nauw samen met de Tilburgse singer/songwriter/illustratrice RETTE.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andries Boneschansker
Uitgever
Boekhandel Vos & Van der Leer
ISBN
9789461936738
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken