Het lot (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jennifer E. Smith

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alice zit in het eindexamenjaar van de middelbare school. Ze is stiekem verliefd op haar beste vriend Teddy. Op weg naar zijn verjaardagsfeestje koopt ze voor de grap een lot voor hem. Bizar genoeg blijkt de hoofdprijs daar precies op te vallen: Teddy wint 140 miljoen. Alice en Teddy hebben allebei veel pech gehad in hun leven. De ouders van Alice zijn overleden toen ze nog heel klein was en niet lang daarna verdween de vader van Teddy van het toneel, waardoor zijn moeder met een grote berg schulden achterbleef. Teddy en Alice vonden toen steun in hun vriendschap en zijn sindsdien onafscheidelijk geweest. Ze zijn ervan overtuigd dat deze enorme prijzenpot niets dan geluk zal brengen. Maar is het wel zo’n droom als je denkt, de jackpot winnen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer E. Smith
Uitgever
Q
ISBN
9789021407319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
1173029 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

Alice zit in het eindexamenjaar van de middelbare school. Ze is stiekem verliefd op haar beste vriend Teddy. Op weg naar zijn verjaardagsfeestje koopt ze voor de grap een lot voor hem. Bizar genoeg blijkt de hoofdprijs daar precies op te vallen: Teddy wint 140 miljoen.
Alice en Teddy hebben allebei veel pech gehad in hun leven. De ouders van Alice zijn overleden toen ze nog heel klein was en niet lang daarna verdween de vader van Teddy van het toneel, waardoor zijn moeder met een grote berg schulden achterbleef. Teddy en Alice vonden toen steun in hun vriendschap en zijn sindsdien onafscheidelijk geweest. Ze zijn ervan overtuigd dat deze enorme prijzenpot niets dan geluk zal brengen. Maar is het wel zo’n droom als je denkt, de jackpot winnen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer E. Smith
Uitgever
Q
ISBN
9789021407319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2017
Bestandsgrootte
1173029 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken