Het magische kristal

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Mirjam Gielen

Hardback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met trots kondigen wij Het magische Kristal aan, het eerste deel uit een fantastische nieuwe trilogie van Mirjam Gielen. Deze avontuurlijke, driedelige serie is perfect voor alle fans van boeken van onder andere Tonke Dragt. Gielen neemt je mee naar een andere wereld vol koningen, rovers, magie en drie hele dappere heldinnen!In Het magische kristal maken we kennis met Sybilla, Marthe en Catali, drie meiden die in de Tempel van de Spiegels worden opgeleid tot presteres. Als twee van de drie heilige spiegels worden gestolen, voelen zij zich verantwoordelijk om deze terug te halen. Een avontuurlijke achtervolging door de onherbergzame Hemelbergen begint.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Gielen
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020624717
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Met trots kondigen wij Het magische Kristal aan, het eerste deel uit een fantastische nieuwe trilogie van Mirjam Gielen. Deze avontuurlijke, driedelige serie is perfect voor alle fans van boeken van onder andere Tonke Dragt. Gielen neemt je mee naar een andere wereld vol koningen, rovers, magie en drie hele dappere heldinnen!

In Het magische kristal maken we kennis met Sybilla, Marthe en Catali, drie meiden die in de Tempel van de Spiegels worden opgeleid tot presteres. Als twee van de drie heilige spiegels worden gestolen, voelen zij zich verantwoordelijk om deze terug te halen. Een avontuurlijke achtervolging door de onherbergzame Hemelbergen begint.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Gielen
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020624717
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken