Het meisje en de soldaat

Prijs € 18,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Aline Sax

Hardback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wereldoorlog I. Een blind meisje woont met haar mama en tante in een herberg. Haar papa is aan het front. Het meisje houdt ervan om buiten op een bankje te zitten. Op een dag snuift het meisje een onbekende geur naast zich op. Er blijkt een Afrikaanse soldaat op het bankje te zitten. Hij is erg ongelukkig in dit koude land en mist zijn vrouw en zoontje. Elke dag dat hij niet aan het front is, komt hij naar het bankje. Hij vertelt het meisje over zijn land, zij vertelt over haar papa. Op een dag is de soldaat er niet. Het meisje is in paniek. Ze gaat naar hem op zoek...Een warme novelle over de vriendschap tussen een meisje en een soldaat. Beurtelings beschrijven de soldaat en het meisje hun ervaringen. Met intimistische illustraties die de verbeelding prikkelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aline Sax
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388421
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Wereldoorlog I. Een blind meisje woont met haar mama en tante in een herberg. Haar papa is aan het front. Het meisje houdt ervan om buiten op een bankje te zitten. Op een dag snuift het meisje een onbekende geur naast zich op. Er blijkt een Afrikaanse soldaat op het bankje te zitten. Hij is erg ongelukkig in dit koude land en mist zijn vrouw en zoontje. Elke dag dat hij niet aan het front is, komt hij naar het bankje. Hij vertelt het meisje over zijn land, zij vertelt over haar papa. Op een dag is de soldaat er niet. Het meisje is in paniek. Ze gaat naar hem op zoek...

Een warme novelle over de vriendschap tussen een meisje en een soldaat. Beurtelings beschrijven de soldaat en het meisje hun ervaringen. Met intimistische illustraties die de verbeelding prikkelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aline Sax
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388421
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken