Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom) (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tineke Honingh

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Prachtig verhaal over vriendschap, zelfvertrouwen en de kracht van het woord Het is nog niet zo gemakkelijk om je verleden achter je te laten. De twaalfjarige Bo verhuist van de stad naar een oude boerderij aan de rand van een dorp. Een nieuwe omgeving, een nieuwe school. Ze kijkt ernaar uit – en ziet ertegenop. Alles hangt af van haar eerste schooldag. En die verloopt funest. Net als Bo denkt dat het weer hetzelfde liedje zal worden als op haar vorige school, ontmoet ze Tom. Dankzij Toms bravoure en doortastendheid ontdekt Bo dat je met een beetje lef ineens veel meer kunt zijn dan de anderen ooit in je hebben gezien; dat je zelfs jezelf versteld kunt laten staan. Net als ze Tom begint te vertrouwen, doet hij iets vreselijks en ligt Bo’s verleden ineens op straat. Door Toms poging om het goed te maken ontdekt Bo waarom hij haar helpt. Een ontdekking die alles voorgoed zal veranderen. Gelaagde roman over verdriet, vriendschap en moed Herkenbaar voor kinderen die van school veranderen, in een nieuwe situatie terechtkomen of gepest zijn

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Honingh
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000359882
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
369 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Prachtig verhaal over vriendschap, zelfvertrouwen en de kracht van het woord

Het is nog niet zo gemakkelijk om je verleden achter je te laten. De twaalfjarige Bo verhuist van de stad naar een oude boerderij aan de rand van een dorp. Een nieuwe omgeving, een nieuwe school. Ze kijkt ernaar uit – en ziet ertegenop. Alles hangt af van haar eerste schooldag. En die verloopt funest. Net als Bo denkt dat het weer hetzelfde liedje zal worden als op haar vorige school, ontmoet ze Tom.

Dankzij Toms bravoure en doortastendheid ontdekt Bo dat je met een beetje lef ineens veel meer kunt zijn dan de anderen ooit in je hebben gezien; dat je zelfs jezelf versteld kunt laten staan. Net als ze Tom begint te vertrouwen, doet hij iets vreselijks en ligt Bo’s verleden ineens op straat. Door Toms poging om het goed te maken ontdekt Bo waarom hij haar helpt. Een ontdekking die alles voorgoed zal veranderen.

  • Gelaagde roman over verdriet, vriendschap en moed
  • Herkenbaar voor kinderen die van school veranderen, in een nieuwe situatie terechtkomen of gepest zijn

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Honingh
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000359882
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
369 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken