Het raadsel van alles wat leeft

en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel

Prijs € 27,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jan Paul Schutten

Hardback | April 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Met dit prachtige boek levert succesauteur Jan Paul Schutten zijn magnum opus af. Of in ieder geval zijn voorlopige magnum opus, want gelukkig denkt hij nog niet aan ophouden. Hij deelt hierin met ons zijn kennis over het wonder van het leven en de evolutie. Wat is 'leven' precies, hoe is het ontstaan, hoe planten levende dingen zich voort en waarom gaat alles wat leeft ooit dood? Wat heeft Cor Grootjes uit Driel gemeen met een haai? Of met de bacteriën in zijn sokken? Dat zijn slechts enkele van de grote vragen waar Jan Paul Schutten een helder antwoord op geeft. De prachtige illustraties zijn van Floor Rieder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025753467
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Met dit prachtige boek levert succesauteur Jan Paul Schutten zijn magnum opus af. Of in ieder geval zijn voorlopige magnum opus, want gelukkig denkt hij nog niet aan ophouden.
Hij deelt hierin met ons zijn kennis over het wonder van het leven en de evolutie. Wat is 'leven' precies, hoe is het ontstaan, hoe planten levende dingen zich voort en waarom gaat alles wat leeft ooit dood? Wat heeft Cor Grootjes uit Driel gemeen met een haai? Of met de bacteriën in zijn sokken? Dat zijn slechts enkele van de grote vragen waar Jan Paul Schutten een helder antwoord op geeft. De prachtige illustraties zijn van Floor Rieder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025753467
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken