Het spookhotel van Jonkheer Jammie

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Sylvia Lucia

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Matts nichtje Emily komt logeren in het hotel van zijn ouders heeft hij daar eerst helemaal geen zin in. Maar het blijkt een leuke meid te zijn, die niet zo snel bang is en waar je veel mee kunt beleven. Samen ontdekken ze een kaart van de grote zolder van het hotel en even later wordt er ingebroken. Opa vindt het dan inmiddels tijd hen in te wijden in het familiegeheim: op zolder woont Jonkheer Jammie, een koddig kereltje met een grote pruik, die voortdurend scheef zakt. Jammie kan alleen gezien worden door kinderen met genoeg fantasie en door volwassenen die kind gebleven zijn. Jammie is een enorme hulp bij het opsporen van de dieven. En met zijn gekke manier van doen, brengt hij hen voortdurend aan het lachen. Sylvia Lucia schreef eerder boeken over haar reizen door de sferen. Met dit kinderboek begeeft ze zich op een nieuwe weg. Het is bedoeld voor kinderen die van fantasierijke vertellingen houden. Ook voor volwassenen is dit spannende verhaal plezierig om te lezen. Een vlot en origineel boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Lucia
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089541376
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Beschrijving

Als Matts nichtje Emily komt logeren in het hotel van zijn ouders heeft hij daar eerst helemaal geen zin in. Maar het blijkt een leuke meid te zijn, die niet zo snel bang is en waar je veel mee kunt beleven. Samen ontdekken ze een kaart van de grote zolder van het hotel en even later wordt er ingebroken. Opa vindt het dan inmiddels tijd hen in te wijden in het familiegeheim: op zolder woont Jonkheer Jammie, een koddig kereltje met een grote pruik, die voortdurend scheef zakt. Jammie kan alleen gezien worden door kinderen met genoeg fantasie en door volwassenen die kind gebleven zijn. Jammie is een enorme hulp bij het opsporen van de dieven. En met zijn gekke manier van doen, brengt hij hen voortdurend aan het lachen.
Sylvia Lucia schreef eerder boeken over haar reizen door de sferen. Met dit kinderboek begeeft ze zich op een nieuwe weg. Het is bedoeld voor kinderen die van fantasierijke vertellingen houden. Ook voor volwassenen is dit spannende verhaal plezierig om te lezen. Een vlot en origineel boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Lucia
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089541376
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken