Hij is van mij!

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Eva Burgers

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mara heeft een prachtige stem en Lizzy leeft voor het dansen. Allebei zijn ze tot hun grote vreugde door de slopende auditie van de Academie voor Uitvoerende Kunsten geraakt en in september beginnen ze met een bang hart aan het schooljaar dat hun leven zal veranderen. Ondanks hun uiteenlopende karakters worden de twee meiden meteen beste vriendinnen. Ze helpen elkaar door de moeilijke lessen dans, zang en drama, waar de docenten niet altijd even mild zijn. Op school klikt het ook meteen goed met de meeste andere leerlingen. Zo vallen Lizzy en Mara zonder het zelf te beseffen allebei voor de charmes van de getalenteerde danser Bruno. Die sluit dan weer een weddenschap om Lizzy’s hart te veroveren met zijn kamergenoot Cas. Algauw raken de jongeren verstrikt in een web van vriendschap, verliefdheid en jaloezie. Wie zal het volgende academiejaar halen? En wie geeft de strijd op? In het eerste deel van de reeks ‘Spotlights’ volgen we het vallen en opstaan van zes jongeren op de musicalacademie. In een vlotte stijl beschrijft de auteur herkenbare situaties waarin jongeren leren omgaan met kritiek en gevoelens als jaloezie, maar ook met verliefdheid. Langzaam maar zeker leren ze te vertrouwen op hun eigen talenten én op elkaar. Want soms is het beter om niet je hoofd, maar je hart te volgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eva Burgers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Mara heeft een prachtige stem en Lizzy leeft voor het dansen. Allebei zijn ze tot hun grote vreugde door de slopende auditie van de Academie voor Uitvoerende Kunsten geraakt en in september beginnen ze met een bang hart aan het schooljaar dat hun leven zal veranderen. Ondanks hun uiteenlopende karakters worden de twee meiden meteen beste vriendinnen. Ze helpen elkaar door de moeilijke lessen dans, zang en drama, waar de docenten niet altijd even mild zijn.
Op school klikt het ook meteen goed met de meeste andere leerlingen. Zo vallen Lizzy en Mara zonder het zelf te beseffen allebei voor de charmes van de getalenteerde danser Bruno. Die sluit dan weer een weddenschap om Lizzy’s hart te veroveren met zijn kamergenoot Cas. Algauw raken de jongeren verstrikt in een web van vriendschap, verliefdheid en jaloezie. Wie zal het volgende academiejaar halen? En wie geeft de strijd op?
In het eerste deel van de reeks ‘Spotlights’ volgen we het vallen en opstaan van zes jongeren op de musicalacademie. In een vlotte stijl beschrijft de auteur herkenbare situaties waarin jongeren leren omgaan met kritiek en gevoelens als jaloezie, maar ook met verliefdheid. Langzaam maar zeker leren ze te vertrouwen op hun eigen talenten én op elkaar. Want soms is het beter om niet je hoofd, maar je hart te volgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eva Burgers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken