Hoe kom ik van die stress af?

leer eenvoudige en effectieve manieren om je te ontspannen

Prijs € 21,00

Uitverkocht

Gina Biegel

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steeds meer jongeren ervaren stress op een zodanige manier dat het hen belemmert in het dagelijks leven. Hoewel stress erbij hoort is het handig om te weten hoe je ermee om kunt gaan zodat het je niet in de weg zit.Met de meer dan zevenendertig activiteiten in dit boek is het mogelijk hulpbronnen en vaardigheden aan te boren in jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Met de mindfulnesstechniek kun je spanningen en problemen onder controle krijgen zodat je je kunt concentreren op wat er nu gebeurt in plaats van wat er zou kunnen gebeuren.Met de strategieen in Hoe kom ik van die stress af? krijg je handvatten om te onspannen en je leven in balans te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gina Biegel
Uitgever
nino
ISBN
9789085606178
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Steeds meer jongeren ervaren stress op een zodanige manier dat het hen belemmert in het dagelijks leven. Hoewel stress erbij hoort is het handig om te weten hoe je ermee om kunt gaan zodat het je niet in de weg zit.
Met de meer dan zevenendertig activiteiten in dit boek is het mogelijk hulpbronnen en vaardigheden aan te boren in jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Met de mindfulnesstechniek kun je spanningen en problemen onder controle krijgen zodat je je kunt concentreren op wat er nu gebeurt in plaats van wat er zou kunnen gebeuren.
Met de strategieen in Hoe kom ik van die stress af? krijg je handvatten om te onspannen en je leven in balans te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gina Biegel
Uitgever
nino
ISBN
9789085606178
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken