Hoe overleef ik mijn vakantie? (e-Book)

Prijs € 6,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Francine Oomen

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar mét een afgrijselijke Apenbil? Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht te gaan maken, stiekem met z’n tweeën. Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen... Dit spannende boek is voor iedereen die van avontuur houdt. Het zit vol handige survivaltips, die op elke vakantie van pas komen (of je nu verdwaalt of niet). En ook de rest van het jaar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francine Oomen
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117973
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
2281226 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Beschrijving

Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar mét een afgrijselijke Apenbil? Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht te gaan maken, stiekem met z’n tweeën. Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen...

Dit spannende boek is voor iedereen die van avontuur houdt. Het zit vol handige survivaltips, die op elke vakantie van pas komen (of je nu verdwaalt of niet). En ook de rest van het jaar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francine Oomen
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117973
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
2281226 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken