Hoe overleef ik (zonder) dromen? (e-Book)

Prijs € 6,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Francine Oomen

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rosa’s hart ligt in de kreukels, nu het echt uit is met Neuz, maar ze bindt het dapper met touwtjes en plakband aan elkaar. Als je droom niet uitkomt, moet je een nieuwe zoeken, toch? Moet je altijd voor je droom blijven gaan, of is er een moment dat je hem los moet laten? Wanneer weet je of iets een goede keuze is, of niet? Dat zijn dingen waar Rosa mee worstelt. Gelukkig heeft ze haar vrienden om op terug te vallen als het moeilijk wordt. En dat wordt het... Dit boek gaat over dromen en over nachtmerries waar je maar niet uit wakker kunt worden. Maar ook over hoe dromen richting kunnen geven aan je leven en hoe moeilijk het is als je er géén hebt. Voor iedereen die droomt en hoopt en/of wanhoopt. Natuurlijk ook voor iedereen die benieuwd is hoe het verder gaat met Rosa en Neuz. Met veel e-mails, chats en survivaltips.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francine Oomen
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117881
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1059595 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Rosa’s hart ligt in de kreukels, nu het echt uit is met Neuz, maar ze bindt het dapper met touwtjes en plakband aan elkaar. Als je droom niet uitkomt, moet je een nieuwe zoeken, toch?

Moet je altijd voor je droom blijven gaan, of is er een moment dat je hem los moet laten? Wanneer weet je of iets een goede keuze is, of niet? Dat zijn dingen waar Rosa mee worstelt. Gelukkig heeft ze haar vrienden om op terug te vallen als het moeilijk wordt. En dat wordt het...

Dit boek gaat over dromen en over nachtmerries waar je maar niet uit wakker kunt worden. Maar ook over hoe dromen richting kunnen geven aan je leven en hoe moeilijk het is als je er géén hebt. Voor iedereen die droomt en hoopt en/of wanhoopt. Natuurlijk ook voor iedereen die benieuwd is hoe het verder gaat met Rosa en Neuz. Met veel e-mails, chats en survivaltips.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francine Oomen
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117881
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1059595 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken