Hot shot

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jennifer Brown

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hot shot'Hot shot' van Jennifer Brown: een gewaagde foto gaat viral.Ashleighs vriendje Kaleb gaat naar de universiteit. Ashleigh is bang dat hij haar zal vergeten. Tijdens een feestje jutten haar vriendinnen haar op om hem een naaktfoto van zichzelf te sturen. Zonder echt na te denken loopt ze naar de badkamer, kleedt zich uit, maakt een foto in de manshoge spiegel en drukt op 'verzenden'. Niet veel later gaat hun relatie uit en neemt Kaleb wraak door haar foto naar zijn hele honkbalteam te sturen. En die jongens houden hem niet voor zichzelf.Jennifer Brown schrijft young adults met stevige thema's. Haar debuut 'Hate list' werd als kerntitel genomineerd voor de Jonge Jury. Ook haar tweede roman 'Bitter love' maakt indruk. Nu is ze terug met 'Hot shot', een indringend verhaal over de gevolgen van wat een simpele inschattingsfout lijkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Brown
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026612718
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Hot shot

'Hot shot' van Jennifer Brown: een gewaagde foto gaat viral.


Ashleighs vriendje Kaleb gaat naar de universiteit. Ashleigh is bang dat hij haar zal vergeten. Tijdens een feestje jutten haar vriendinnen haar op om hem een naaktfoto van zichzelf te sturen. Zonder echt na te denken loopt ze naar de badkamer, kleedt zich uit, maakt een foto in de manshoge spiegel en drukt op 'verzenden'. Niet veel later gaat hun relatie uit en neemt Kaleb wraak door haar foto naar zijn hele honkbalteam te sturen. En die jongens houden hem niet voor zichzelf.


Jennifer Brown schrijft young adults met stevige thema's. Haar debuut 'Hate list' werd als kerntitel genomineerd voor de Jonge Jury. Ook haar tweede roman 'Bitter love' maakt indruk. Nu is ze terug met 'Hot shot', een indringend verhaal over de gevolgen van wat een simpele inschattingsfout lijkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Brown
Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789026612718
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken