Hotel Aphrodite

Prijs € 18,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Dirk Bracke

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jadzia is vijftien. Met haar zussen en moeder woont ze in een klein appartement in Polen. Om haar grijze, saaie leventje te vergeten, doet Jadzia niets liever dan met haar vriendinnen te praten over jongens en te dromen van een rijke en spannende toekomst.En dat is net wat Lech haar kan bieden. Hij neemt haar mee naar België en belooft haar een leven vol luxe.Maar dat leventje heeft een prijs: Lech verplicht haar om met vreemde mannen te slapen. Jadzia kan nergens naartoe: ze spreekt de taal niet, heeft geen papieren en is volledig afhankelijk van haar pooier. Tot de verlegen Nic op haar verliefd wordt. Kan hij haar helpen om uit de klauwen van Lech en zijn brute kompaan Gerik ontsnappen?Meeslepend en beklijvend: het verhaal van Jadzia laat je niet los. Dirk Bracke haalt opnieuw alles uit de kast om van Hotel Aphrodite een topper te maken: een controversieel thema, vloten eerlijk beschreven, aansluitend bij de leefwereld van jongeren vandaag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Bracke
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059084377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Jadzia is vijftien. Met haar zussen en moeder woont ze in een klein appartement in Polen. Om haar grijze, saaie leventje te vergeten, doet Jadzia niets liever dan met haar vriendinnen te praten over jongens en te dromen van een rijke en spannende toekomst.
En dat is net wat Lech haar kan bieden. Hij neemt haar mee naar België en belooft haar een leven vol luxe.

Maar dat leventje heeft een prijs: Lech verplicht haar om met vreemde mannen te slapen. Jadzia kan nergens naartoe: ze spreekt de taal niet, heeft geen papieren en is volledig afhankelijk van haar pooier.
Tot de verlegen Nic op haar verliefd wordt. Kan hij haar helpen om uit de klauwen van Lech en zijn brute kompaan Gerik ontsnappen?

Meeslepend en beklijvend: het verhaal van Jadzia laat je niet los. Dirk Bracke haalt opnieuw alles uit de kast om van Hotel Aphrodite een topper te maken: een controversieel thema, vloten eerlijk beschreven, aansluitend bij de leefwereld van jongeren vandaag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Bracke
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059084377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken