I See London, I See France (e-Book)

Een hilarisch reisavontuur

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sarah Mlynowski

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

I see London, I see France van Sarah Mlynowski Een grappig en ontroerend reisavontuur De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze een maand door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren, gelati eten en leuke jongens ontmoeten. Wat echter niet in haar reisplan past, is dat ze Leela's bedriegende ex-vriendje tegenkomen in het vliegtuig, dat Sydney als een blok valt voor zijn superhotte womanizervriend, of dat ze via appjes moet waken over haar moeders verslechterende mentale gezondheid.Terwijl Sydney zigzagt door Amsterdam, Zwitserland, Italië en Frankrijk, zal ze moeten leren wanneer ze moet vasthouden, wanneer ze moet loslaten en wanneer ze het water in moet springen (met alleen een stippeltjesonderbroek aan). 'I see London, I see France, I see Sydneys underpants!'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Mlynowski
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000359776
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1035246 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

I see London, I see France van Sarah Mlynowski

Een grappig en ontroerend reisavontuur

De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze een maand door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren, gelati eten en leuke jongens ontmoeten. Wat echter niet in haar reisplan past, is dat ze Leela's bedriegende ex-vriendje tegenkomen in het vliegtuig, dat Sydney als een blok valt voor zijn superhotte womanizervriend, of dat ze via appjes moet waken over haar moeders verslechterende mentale gezondheid.
Terwijl Sydney zigzagt door Amsterdam, Zwitserland, Italië en Frankrijk, zal ze moeten leren wanneer ze moet vasthouden, wanneer ze moet loslaten en wanneer ze het water in moet springen (met alleen een stippeltjesonderbroek aan).

'I see London, I see France, I see Sydneys underpants!'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Mlynowski
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000359776
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1035246 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken