Iemand in het bijzonder (e-Book)

Verhalen over markante vrouwen

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Arend van Dam

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe verhalenbundel van meesterverteller Arend van Dam! In Iemand in het bijzonder neemt Arend van Dam zijn lezers mee op een reis door de tijd, langs een selectie vrouwen die ieder op hun eigen manier een stempel op de Nederlandse geschiedenis hebben gezet, van de Dame van Simpelveld uit het jaar 0 tot Mies Bouwman, die in de twintigste eeuw de koningin van de televisie werd. Allerlei verhalen passeren de revue; over wetenschappers, politici, schilders, actrices, schrijvers, muzikanten, ontdekkingsreizigers en sporthelden, maar ook over gifmengster Goeie Mie en de eerste vrouwelijke plantagehouder, Elisabeth Samson. Iemand in het bijzonder is een ijzersterke bundel met spannende en stoere historische verhalen over vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis om voor te lezen aan meisjes én jongens vanaf zeven jaar of om zelf te lezen vanaf 9 jaar. Met schitterende illustraties van Marijke Klompmaker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arend van Dam
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000368075
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
26349878 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Een nieuwe verhalenbundel van meesterverteller Arend van Dam!

In Iemand in het bijzonder neemt Arend van Dam zijn lezers mee op een reis door de tijd, langs een selectie vrouwen die ieder op hun eigen manier een stempel op de Nederlandse geschiedenis hebben gezet, van de Dame van Simpelveld uit het jaar 0 tot Mies Bouwman, die in de twintigste eeuw de koningin van de televisie werd. Allerlei verhalen passeren de revue; over wetenschappers, politici, schilders, actrices, schrijvers, muzikanten, ontdekkingsreizigers en sporthelden, maar ook over gifmengster Goeie Mie en de eerste vrouwelijke plantagehouder, Elisabeth Samson.

Iemand in het bijzonder is een ijzersterke bundel met spannende en stoere historische verhalen over vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis om voor te lezen aan meisjes én jongens vanaf zeven jaar of om zelf te lezen vanaf 9 jaar. Met schitterende illustraties van Marijke Klompmaker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arend van Dam
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000368075
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
26349878 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken