Ik ben een topper + cd

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mirjam Kaijer

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik ben een topper' is een boek dat kinderen belangrijke levenslessen leert die in deze drukke maatschappij te veel naar de achtergrond zijn geraakt. Kinderen leren op deze manier het beste uit zichzelf te halen, wat een belangrijke basis is voor geluk. Zo wordt er gewerkt aan een positief zelfbeeld, waardoor kinderen liefdevoller met zichzelf omgaan en daardoor ook met anderen. In het boek is een CD ingesloten, met zes liedjes die heerlijk zijn om mee te zingen, maar die ook allemaal een boodschap bevatten. Met daarbij een karaoke-versie! In het boek staan de teksten afgedrukt. De toppers zijn bergen: stevig, sterk en rotsvast. En omdat ze al eeuwenlang over de aarde uitkijken, zien ze precies wat wel en wat niet werkt in het leven. Tot hun grote verdriet zien zij dat sommige kinderen zich helemaal geen topper voelen! Zij leren de kinderen hoe je dat kunt veranderen. Zij doen dit door tien toppers in dit boek belangrijke geheimen te laten delen met de kinderen, zoals: * dat je helemaal goed bent zoals je bent * dat dankbaar zijn en complimenten geven je gelukkig maakt * dat je fouten mag maken * dat iedereen talenten heeft en hoe je die kunt ontdekken * dat het onmogelijk is dat iedereen je aardig vindt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Kaijer
Uitgever
Kaijer Creative
ISBN
9789020638110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

'Ik ben een topper' is een boek dat kinderen belangrijke levenslessen leert die in deze drukke maatschappij te veel naar de achtergrond zijn geraakt. Kinderen leren op deze manier het beste uit zichzelf te halen, wat een belangrijke basis is voor geluk. Zo wordt er gewerkt aan een positief zelfbeeld, waardoor kinderen liefdevoller met zichzelf omgaan en daardoor ook met anderen. In het boek is een CD ingesloten, met zes liedjes die heerlijk zijn om mee te zingen, maar die ook allemaal een boodschap bevatten. Met daarbij een karaoke-versie! In het boek staan de teksten afgedrukt.

De toppers zijn bergen: stevig, sterk en rotsvast. En omdat ze al eeuwenlang over de aarde uitkijken, zien ze precies wat wel en wat niet werkt in het leven. Tot hun grote verdriet zien zij dat sommige kinderen zich helemaal geen topper voelen! Zij leren de kinderen hoe je dat kunt veranderen. Zij doen dit door tien toppers in dit boek belangrijke geheimen te laten delen met de kinderen, zoals:
* dat je helemaal goed bent zoals je bent
* dat dankbaar zijn en complimenten geven je gelukkig maakt
* dat je fouten mag maken
* dat iedereen talenten heeft en hoe je die kunt ontdekken
* dat het onmogelijk is dat iedereen je aardig vindt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Kaijer
Uitgever
Kaijer Creative
ISBN
9789020638110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken