Ik Earl en de stervende Rachel (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jesse Andrews

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zeventienjarige Greg Gaines leidt een onzichtbaar bestaan op school en dat bevalt hem prima. Hij heeft één vriend, Earl, met wie hij films maakt. Greg is de eerste om toe te geven dat de films `fcking slecht' zijn, maar niemand krijgt ze toch te zien.Wanneer klasgenote Rachel leukemie blijkt te hebben, wordt Greg door zijn moeder min of meer gedwongen Rachel bij te staan in deze moeilijke tijd. Greg voelt daar helemaal niets voor, maar laat zich toch overhalen. Algauw gaat het bergafwaarts met Rachel en de kans op genezing lijkt met de dag kleiner te worden. Greg en Earl besluiten een afscheidsfilm voor haar te maken. Het wordt De Slechtst Gemaakte Film Aller Tijden, zoals Greg het zelf noemt, maar wel een van de aangrijpendste en indrukwekkendste ervaringen in het leven van de drie jongvolwassenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jesse Andrews
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925611
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
751204 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Beschrijving

De zeventienjarige Greg Gaines leidt een onzichtbaar bestaan op school en dat bevalt hem prima. Hij heeft één vriend, Earl, met wie hij films maakt. Greg is de eerste om toe te geven dat de films `fcking slecht' zijn, maar niemand krijgt ze toch te zien.
Wanneer klasgenote Rachel leukemie blijkt te hebben, wordt Greg door zijn moeder min of meer gedwongen Rachel bij te staan in deze moeilijke tijd. Greg voelt daar helemaal niets voor, maar laat zich toch overhalen. Algauw gaat het bergafwaarts met Rachel en de kans op genezing lijkt met de dag kleiner te worden. Greg en Earl besluiten een afscheidsfilm voor haar te maken. Het wordt De Slechtst Gemaakte Film Aller Tijden, zoals Greg het zelf noemt, maar wel een van de aangrijpendste en indrukwekkendste ervaringen in het leven van de drie jongvolwassenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jesse Andrews
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925611
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
751204 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken