Ik geloof dat ik geloof

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Kolet Janssen

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bestaat uit een reeks gesprekken tussen een moeder-godsdienstlerares en een aantal kinderen: dochter Sara, zoon Pieter, buurjongen Thomas en vriendinnetje Marthe. Achtereenvolgens komen alle thema's uit de geloofsbelijdenis aan bod. Hiervoor waren geen bijzondere kunstgrepen nodig: niet toevallig gaat de geloofsbelijdenis over alle grote vragen van leven en geloof. Via deze commentaren krijgt ze opnieuw de plaats die haar toekomt: een korte inhoud van de kernpunten van ons geloof dat we delen met alle katholieke christenen, vroeger en nu.Vanuit de vragen van kinderen tussen 9 en 12 jaar legt Kolet Janssen uit hoe de bijna geheime boodschap van de geloofsbelijdenis ontcijferd kan worden tot een prachtige geloofsschat voor onze tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kolet Janssen
Uitgever
Uitgeverij Averbode|Erasme NV
ISBN
9789031726301
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
69

Beschrijving

Dit boek bestaat uit een reeks gesprekken tussen een moeder-godsdienstlerares en een aantal kinderen: dochter Sara, zoon Pieter, buurjongen Thomas en vriendinnetje Marthe. Achtereenvolgens komen alle thema's uit de geloofsbelijdenis aan bod. Hiervoor waren geen bijzondere kunstgrepen nodig: niet toevallig gaat de geloofsbelijdenis over alle grote vragen van leven en geloof. Via deze commentaren krijgt ze opnieuw de plaats die haar toekomt: een korte inhoud van de kernpunten van ons geloof dat we delen met alle katholieke christenen, vroeger en nu.

Vanuit de vragen van kinderen tussen 9 en 12 jaar legt Kolet Janssen uit hoe de bijna geheime boodschap van de geloofsbelijdenis ontcijferd kan worden tot een prachtige geloofsschat voor onze tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kolet Janssen
Uitgever
Uitgeverij Averbode|Erasme NV
ISBN
9789031726301
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
69

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken