Ivanne

Prijs € 13,95

Niet beschikbaar

Louis Vos

Paperback | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zolang ze zich kan herinneren heeft Ivanne van die vreemde, griezelige dromen. Ze neemt zich voor om er maar niet aan te denken. Dromen hoeven hiet altijd iets te betekenen, toch? Tijdens een vakantie op een Grieks eiland beseft ze dat ze zich heeft vergist. Heel langzaam worden er contouren zichtbaar.... Ivanne en haar broer Arvin komen tegenover een gevaar te staan waarvan ze de omvang niet kunnen overzien. Dit is deel 1 van de Titanium Uil serie. Spanning en humor zijn verenigd in een avonturen toekomstroman, niet alleen voor tieners maar ook voor volwassenen die jong zijn gebleven. De setting is bijzonder: het verhaal speelt zich af in het jaar 2040.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louis Vos
Uitgever
Buitenzorg
ISBN
9789081320115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Zolang ze zich kan herinneren heeft Ivanne van die vreemde, griezelige dromen. Ze neemt zich voor om er maar niet aan te denken. Dromen hoeven hiet altijd iets te betekenen, toch?
Tijdens een vakantie op een Grieks eiland beseft ze dat ze zich heeft vergist. Heel langzaam worden er contouren zichtbaar.... Ivanne en haar broer Arvin komen tegenover een gevaar te staan waarvan ze de omvang niet kunnen overzien.

Dit is deel 1 van de Titanium Uil serie. Spanning en humor zijn verenigd in een avonturen toekomstroman, niet alleen voor tieners maar ook voor volwassenen die jong zijn gebleven. De setting is bijzonder: het verhaal speelt zich af in het jaar 2040.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louis Vos
Uitgever
Buitenzorg
ISBN
9789081320115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken