Jeremy Fink en de sleutel tot het bestaan

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Wendy Mass

Hardback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor Jeremy Finks dertiende verjaardag. De sleutel tot het bestaan.' Als Jeremy Fink een paar maanden voor zijn dertiende verjaardag een bijzonder houten kistje met deze inscriptie in de post vindt, is hij verbijsterd: de bijgaande brief meldt dat het van zijn overleden vader komt. De sleutels voor de vier sloten blijken zoek te zijn. Geïntrigeerd door het opschrift en vanuit een groot verlangen naar zijn vader, verlegt huismus Jeremy Fink zijn grenzen. Vóór zijn verjaardag moet hij de sleutels vinden! Samen met zijn dappere buurmeisje en beste vriendin Lizzie reist hij met de metro en de bus door New York. Ze struinen de rommelmarkt af, bezoeken een waarzegster en breken zelfs in bij het verlaten advocatenbureau waar de doos lange tijd bewaard is geweest. Daar komt voorlopig een einde aan de zoektocht: ze worden opgepakt. Maar als ze bij wijze van taakstraf voor een rijke oude lommerdhouder spullen naar de oorspronkelijke eigenaars moeten retourneren, komen ze in sneltreinvaart meer te weten over de zin van het leven. Als op Jeremy's verjaardag blijkt dat het cadeau voor een minstens zo groot deel van zijn moeder afkomstig is, blijf je als lezer overdonderd achter en sla je het boek met een grote glimlach dicht. Over vriendschap, ontluikende verliefdheid en de grotere vragen van het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wendy Mass
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789047702252
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Voor Jeremy Finks dertiende verjaardag. De sleutel tot het bestaan.'

Als Jeremy Fink een paar maanden voor zijn dertiende verjaardag een bijzonder houten kistje met deze inscriptie in de post vindt, is hij verbijsterd: de bijgaande brief meldt dat het van zijn overleden vader komt. De sleutels voor de vier sloten blijken zoek te zijn.

Geïntrigeerd door het opschrift en vanuit een groot verlangen naar zijn vader, verlegt huismus Jeremy Fink zijn grenzen. Vóór zijn verjaardag moet hij de sleutels vinden! Samen met zijn dappere buurmeisje en beste vriendin Lizzie reist hij met de metro en de bus door New York.

Ze struinen de rommelmarkt af, bezoeken een waarzegster en breken zelfs in bij het verlaten advocatenbureau waar de doos lange tijd bewaard is geweest. Daar komt voorlopig een einde aan de zoektocht: ze worden opgepakt. Maar als ze bij wijze van taakstraf voor een rijke oude lommerdhouder spullen naar de oorspronkelijke eigenaars moeten retourneren, komen ze in sneltreinvaart meer te weten over de zin van het leven.

Als op Jeremy's verjaardag blijkt dat het cadeau voor een minstens zo groot deel van zijn moeder afkomstig is, blijf je als lezer overdonderd achter en sla je het boek met een grote glimlach dicht.

Over vriendschap, ontluikende verliefdheid en de grotere vragen van het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wendy Mass
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789047702252
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken