Jeugdbijbel

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Lieke van Duin, Mireille Geus, Corien Oranje

Hardback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, en soms een kind, of iemand anders die het verhaal vanuit eigen perspectief beleeft. De verhalen zijn sprankelend en origineel geschreven en geven ruimte aan de verwondering en het inlevingsvermogen van het kind. De adembenemend mooie, gedetailleerde illustraties zijn gemaakt door Irene Goede. In deze Jeugdbijbel zijn een tiental thema's opgenomen, waaronder leven en dood, liefde en vriendschap, oorlog en bouwwerken. De themapagina's geven verdieping, verwijzen naar de verhalen en helpen kinderen om aan het hand van hun eigen interesses te gaan lezen. Deze uitgave is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een klankbordgroep van bijbelwetenschappers, exegeten en neerlandici van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lieke van Duin, Mireille Geus, Corien Oranje
Uitgever
Royal Jongbloed
ISBN
9789089120373
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, en soms een kind, of iemand anders die het verhaal vanuit eigen perspectief beleeft. De verhalen zijn sprankelend en origineel geschreven en geven ruimte aan de verwondering en het inlevingsvermogen van het kind. De adembenemend mooie, gedetailleerde illustraties zijn gemaakt door Irene Goede.

In deze Jeugdbijbel zijn een tiental thema's opgenomen, waaronder leven en dood, liefde en vriendschap, oorlog en bouwwerken. De themapagina's geven verdieping, verwijzen naar de verhalen en helpen kinderen om aan het hand van hun eigen interesses te gaan lezen.

Deze uitgave is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een klankbordgroep van bijbelwetenschappers, exegeten en neerlandici van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lieke van Duin, Mireille Geus, Corien Oranje
Uitgever
Royal Jongbloed
ISBN
9789089120373
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken