Jij en ik en mijn rode fiets

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marit Törnqvist

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

heel vroeg in de morgen geen auto's op de weg alleen mijn mooie fiets verder niets jij en ik en mijn rode fiets ik en jij blij blij blij met mijn mooie fiets Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over een winkel waar niets te koop is, over het besluipen van een geheimzinnige man, over een beer zonder armen en benen, en een domme schoen die aan je verkeerde voet gaat zitten. Jujja Wieslander is in Zweden net zo geliefd als Annie M.G. Schmidt bij ons. Haar gedichten zijn op muziek gezet en generaties Zweden zijn ermee opgegroeid. Hans en Monique Hagen maakten er Nederlandse versjes van waarin ritme, klank en inhoud perfect in balans zijn. De gelijknamige cd met liedjes van deze gedichten wordt uitgegeven door Rubinstein. De arrangementen zijn van Floor Minnaert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marit Törnqvist
Uitgever
Querido
ISBN
9789045111308
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

heel vroeg in de morgen
geen auto's op de weg
alleen mijn mooie fiets
verder niets
jij en ik
en mijn rode fiets
ik en jij
blij blij blij
met mijn mooie fiets

Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over een winkel waar niets te koop is, over het besluipen van een geheimzinnige man, over een beer zonder armen en benen, en een domme schoen die aan je verkeerde voet gaat zitten. Jujja Wieslander is in Zweden net zo geliefd als Annie M.G. Schmidt bij ons. Haar gedichten zijn op muziek gezet en generaties Zweden zijn ermee opgegroeid. Hans en Monique Hagen maakten er Nederlandse versjes van waarin ritme, klank en inhoud perfect in balans zijn.

De gelijknamige cd met liedjes van deze gedichten wordt uitgegeven door Rubinstein. De arrangementen zijn van Floor Minnaert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marit Törnqvist
Uitgever
Querido
ISBN
9789045111308
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken