Jouw reis door de Bijbel

dagboek voor kinderen 7+

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Nieske Selles-Ten Brinke

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een mooie ontdekkingstocht voor kinderen van 6-9 jaar: zelf lezen in ‘de echte Bijbel’, aan de hand van herkenbare stukjes die de link leggen met hun eigen leven.Voorgelezen worden uit de (kinder-)bijbel is leuk, maar zelf lezen uit de ‘echte Bijbel’ is stoerder… - juist ook voor kinderen van 7-9 jaar. Ze hebben daar alleen wel een leeswijzer bij nodig die hen bij de hand neemt: welke verzen kun je lezen, wat betekent het en wat kun je ermee?Jouw reis door de Bijbel volgt twintig thema’s, steeds aan de hand van een persoon uit de Bijbel: tien uit het Oude en tien uit het Nieuwe Testament. Op die manier ontdekken kinderen ook hoe de Bijbel ongeveer in elkaar zit. Aan het eind van elk ‘thema’ staat een tekening die ze ter afsluiting kunnen inkleuren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nieske Selles-Ten Brinke
Uitgever
Jes!
ISBN
9789023926023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Een mooie ontdekkingstocht voor kinderen van 6-9 jaar: zelf lezen in ‘de echte Bijbel’, aan de hand van herkenbare stukjes die de link leggen met hun eigen leven.

Voorgelezen worden uit de (kinder-)bijbel is leuk, maar zelf lezen uit de ‘echte Bijbel’ is stoerder… - juist ook voor kinderen van 7-9 jaar. Ze hebben daar alleen wel een leeswijzer bij nodig die hen bij de hand neemt: welke verzen kun je lezen, wat betekent het en wat kun je ermee?

Jouw reis door de Bijbel volgt twintig thema’s, steeds aan de hand van een persoon uit de Bijbel: tien uit het Oude en tien uit het Nieuwe Testament. Op die manier ontdekken kinderen ook hoe de Bijbel ongeveer in elkaar zit. Aan het eind van elk ‘thema’ staat een tekening die ze ter afsluiting kunnen inkleuren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nieske Selles-Ten Brinke
Uitgever
Jes!
ISBN
9789023926023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken