Juf Waz Noenka op de vlucht (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lydia Rood

EPUB met digitaal watermerk | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Breg en Bo en hun klasgenoten krijgen een invaljuf. Maar deze juf spreekt een onbekende taal. ‘Boenórreje, mi kai Waz Noenka!’ De kinderen hebben de taal van juf Waz Noenka snel genoeg onder de knie. Maar de volwassenen denken er anders over. Een juf die een vreemde taal spreekt – hoe kan zij de kinderen ooit iets leren? Al snel maken twee ambtenaren van het BIBS (Bureau voor Idiomen en Bargoense Spraken) jacht op juf Waz Noenka. Maar dat is moeilijker dan ze dachten. Want de kinderen zijn vastbesloten om hun juf te redden! En dan blijkt het erg handig dat ze samen een taal spreken die geen van die vervelende volwassenen verstaat... Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de illustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025871628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2016
Bestandsgrootte
30472699 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

Breg en Bo en hun klasgenoten krijgen een invaljuf. Maar deze juf spreekt een onbekende taal. ‘Boenórreje, mi kai Waz Noenka!’
De kinderen hebben de taal van juf Waz Noenka snel genoeg onder de knie. Maar de volwassenen denken er anders over. Een juf die een vreemde taal spreekt – hoe kan zij de kinderen ooit iets leren?

Al snel maken twee ambtenaren van het BIBS (Bureau voor Idiomen en Bargoense Spraken) jacht op juf Waz Noenka. Maar dat is moeilijker dan ze dachten. Want de kinderen zijn vastbesloten om hun juf te redden! En dan blijkt het erg handig dat ze samen een taal spreken die geen van die vervelende volwassenen verstaat...

Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de illustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025871628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2016
Bestandsgrootte
30472699 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken