Juul on fire (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Yvonne Huisman

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Juul is helemaal maf van muziek. Ze zingt, speelt gitaar en schrijft haar eigen liedjes. Haar grootste droom? Beroemd worden! Maar ja, is ze daar wel goed genoeg voor? Op een dag besluit Juul de sprong te wagen: ze zet een van haar liedjes op YouTube. Wel onder een fake naam natuurlijk, want stel dat het een flop wordt? Ze heeft geen zin de rest van haar leven achtervolgd te worden door een filmpje dat ze ooit in een vlaag van verstandsverbijstering online gezet heeft. Al snel wordt duidelijk dat Juul zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Ze krijgt viewers, haar liedje wordt geliket. Maar dan dreigt alles toch nog mis te lopen. Je zou er haast gestoord van worden. Nou ja, prettig gestoord. Want dat is Juul zeker!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvonne Huisman
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021674759
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1079332 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

Juul is helemaal maf van muziek. Ze zingt, speelt gitaar en schrijft haar eigen liedjes. Haar grootste droom? Beroemd worden! Maar ja, is ze daar wel goed genoeg voor? Op een dag besluit Juul de sprong te wagen: ze zet een van haar liedjes op YouTube. Wel onder een fake naam natuurlijk, want stel dat het een flop wordt? Ze heeft geen zin de rest van haar leven achtervolgd te worden door een filmpje dat ze ooit in een vlaag van verstandsverbijstering online gezet heeft.
Al snel wordt duidelijk dat Juul zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Ze krijgt viewers, haar liedje wordt geliket. Maar dan dreigt alles toch nog mis te lopen. Je zou er haast gestoord van worden. Nou ja, prettig gestoord. Want dat is Juul zeker!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvonne Huisman
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021674759
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1079332 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken