Kappen!

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Carry Slee

Hardback | Juni 2022 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 86 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sander is verliefd op Indra. Maar hij is niet de enige. René, de broer van Indra's vriendin Heike, voelt hetzelfde voor haar. En René kan het absoluut niet hebben als Indra toch voor Sander kiest.Nog geen week later wordt in de stad een jongen in elkaar geslagen. René beweert dat Sander erbij betrokken was. Sander ontkent, maar niemand uit de klas gelooft hem. Indra is de enige die voor Sander opkomt, en niet alleen omdat ze verliefd op hem is. Indra weet hoe erg het is als je niet wordt geloofd. Ze heeft de ziekte van Pfeiffer, maar iedereen denkt dat ze zich aanstelt. Indra verdedigt Sander, ook al kost het haar de vriendschap met Heike. Maar of dat zo verstandig is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048864171
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Sander is verliefd op Indra. Maar hij is niet de enige. René, de broer van Indra's vriendin Heike, voelt hetzelfde voor haar. En René kan het absoluut niet hebben als Indra toch voor Sander kiest.
Nog geen week later wordt in de stad een jongen in elkaar geslagen. René beweert dat Sander erbij betrokken was. Sander ontkent, maar niemand uit de klas gelooft hem. Indra is de enige die voor Sander opkomt, en niet alleen omdat ze verliefd op hem is. Indra weet hoe erg het is als je niet wordt geloofd. Ze heeft de ziekte van Pfeiffer, maar iedereen denkt dat ze zich aanstelt. Indra verdedigt Sander, ook al kost het haar de vriendschap met Heike. Maar of dat zo verstandig is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048864171
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken