Killer Body Book

slank in 12 weken

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Fajah Lourens

Hardback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema's, trainingsschema's inclusief stap-voor-stapfoto's en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fajah Lourens
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021562681
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema's, trainingsschema's inclusief stap-voor-stapfoto's en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!

Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fajah Lourens
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021562681
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken